logo

Onafhankelijk hypotheekadvies in Beneden Leeuwen; de sleutel tot jouw droomhuis met de meest voordelige hypotheekoplossing

Onafhankelijk hypotheekadvies in Beneden Leeuwen; de sleutel tot jouw droomhuis met de meest voordelige hypotheekoplossing

Persoonlijk en 100% onafhankelijk advies. Dat is wat wij jou bieden. Wij staan klaar om tientallen banken en andere geldverstrekkers voor jou te vergelijken. Niet alleen op rente, maar ook op voorwaarden. Zo weet je zeker dat je jarenlang geniet van de beste hypotheek voor jouw situatie.

 

Maak gerust een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dat is de beste manier om jouw mogelijkheden te verkennen.

Team PSFA

Annemarie

Paul

Waarom zou je je hypotheek via Paul Soetekouw afsluiten?

Advies op maat

Jouw hypotheek is een grote financiële beslissing en het is belangrijk dat je alle opties begrijpt. Wij nemen de tijd om jouw situatie te leren kennen.

100% onafhankelijk

Wij zijn volledig onafhankelijk en vergelijken tientallen banken en geldverstrekkers.

Ervaren en deskundig

Wij vinden de beste opties voor jou. Het resultaat? De beste rente en voorwaarden voor jouw hypotheek.

Bereikbaar

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar en beschikbaar voor vragen en ondersteuning gedurende het hele hypotheekproces.

Soepel hypotheekproces

Wij zijn er om jouw hypotheekproces zo eenvoudig en soepel mogelijk te maken. Van het begrijpen van de documenten tot het onderhandelen met banken.

Wij zijn er voor jou

Wij zijn er ook voor jou, nadat de hypotheek is afgesloten. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het onderhouden van jouw hypotheek, staan wij voor jou klaar.

Erkend financieel adviseur

Wij zijn Erkend Financieel Adviseur

Adviseurs die zich Erkend Financieel Adviseur mogen noemen hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

Klanten over Paul Soetekouw Financieel Advies

Meer dan 100 klanten hebben ons een 10 gegeven!

Gratis kennis maken?

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met persoonlijk advies op maat voor de best mogelijke resultaten voor jou en je financiële situatie. Geen ingewikkeld gedoe, maar een betrouwbare partner die het beste voor jou en je portemonnee zoekt.

PSFA Annemarie
PSFA Paul